Κάνε κι εσύ μια αγκαλιά τον Νεϊμάρ! Μπορείς...

Η Παρί μόνταρε ένα video από την ένταξη του Βραζιλιάνου σταρ στην αποστολή που ταξίδεψε στην Κίνα για το γαλλικό σούπερ καπ και το μόνο που δεν έλειψε ήταν οι αγκαλιές.

PSG's Neymar gestures during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar gestures during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ακούστηκαν πολλά για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Νεϊμάρ. Φαίνεται πάντως πως και ο επόμενος χρόνος θα τον βρει στους πρωταθλητές Γαλλίας!

Ούτως ή άλλως από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Παρίσι, ο στόχος του ήταν ξεκάθαρος: η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ύστερα από αρκετές ημέρες ξεκούρασης λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο 26χρονος Βραζιλιάνος σταρ ταξίδεψε μέχρι την Κίνα προκειμένου να ενσωματωθεί σιγά-σιγά με την υπόλοιπη αποστολή. Και να παίξει αν είναι εφικτό στο ματς του Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί επί κινεζικού εδάφους.

Συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και άλλα μέλη του συλλόγου τον υποδέχθηκαν θερμά και εκείνος τους το ανταπέδωσε αγκαλιάζοντάς τους. Το highlight ωστόσο ήταν η πρώτη του συνάντηση με τον νέο του προπονητή, Τόμας Τούχελ αλλά και τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με τον οποίο είχαν μια σύντομη συζήτηση.

ΤΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK