Κανένα θέμα απομάκρυνσης του Βάνιακ

Μετά τις άσχημες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, εξαιρουμένης της πρεμιέρας με τη Λάρισα, ο Μάρτιν Βάνιακ παρουσιάστηκε ως "αποδιοπομπαίος τράγος". Δημοσιεύματα μάλιστα τον έφερναν προ της εξόδου από τη Νέα Σμύρνη λύνοντας το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο. Ωστόσο, η διοίκηση των "κυανέρυθρων" θέλοντας να διαψεύσει κάθε σενάριο που κυκλοφόρησε εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Κανένα θέμα απομάκρυνσης του Βάνιακ
Μετά τις άσχημες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, εξαιρουμένης της πρεμιέρας με τη Λάρισα, ο Μάρτιν Βάνιακ παρουσιάστηκε ως "αποδιοπομπαίος τράγος". Δημοσιεύματα μάλιστα τον έφερναν προ της εξόδου από τη Νέα Σμύρνη λύνοντας το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο. Ωστόσο, η διοίκηση των "κυανέρυθρων" θέλοντας να διαψεύσει κάθε σενάριο που κυκλοφόρησε εξέδωσε ανακοίνωση, όπου τονίζεται πως δεν πρόκειται κανείς από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές να φύγει πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

" Για μία ακόμη φορά συγκεκριμένες εφημερίδες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης διαστρέβλωσαν και παραποίησαν την αλήθεια και την πραγματικότητα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προκαλέσουν αναστάτωση στην ομάδα του Πανιωνίου.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος θα ήθελε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πανιωνίου και κυρίως τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι ο τερματοφύλακας Μάρτιν Βάνιακ ουδέποτε απομακρύνθηκε από την ομάδα και εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια του Πανιωνίου. Επιπλέον θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πάντες ότι την παρούσα χρονική στιγμή κανένας ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου δεν θα απομακρυνθεί από την ομάδα. Εάν και εφόσον υπάρξουν αποχωρήσεις αυτές θα γίνουν τον Ιανουάριο και κατόπιν υποδείξεως του προπονητή.

Όσο για τις εφημερίδες που παραποιούν και διαστρεβλώνουν την αλήθεια, τις αφήνουμε στην κρίση του φίλαθλου κόσμου του Πανιωνίου



".

Η παραπάνω πάντως ανακοίνωση δεν αποκλείει την αλλαγή τερματοφύλακα στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καλλιθέα. Κωστάκης και Τζάχιτς, άλλωστε, αναμένουν να τους δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουν πως μπορούν να υπερασπιστούν την εστία του Πανιώνιου. Την απόφαση, πάντως, θα πάρει ο νέος τεχνικός της ομάδας (όλοι μιλούν για Μπουμπένκο), αφού ο Νίκος Παντελής αποχαιρετώντας τους παίκτες και ευχαριστώντας τον Αχιλλέα Μπέο για τη συνεργασία αποτελεί πλέον παρελθόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK