Κανένας μνηστήρας για Ράσφορντ, χρησιμοποίησε την Παρί για να μείνει στον αφρό

Οι επιλογές δεν υπάρχουν και ούτε θα υπάρξουν αν δεν αποκτήσει συνέπεια στο παιχνίδι του, ο κίνδυνος υποτίμησης είναι κοντά.

Manchester United's Marcus Rashford gestures during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Newcastle United at Wembley Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023. (AP Photo/Scott Heppell)
(AP Photo/Scott Heppell) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως εν τέλει δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί για μνηστήρες του Μάρκους Ράσφορντ. Ίσως όμως θα έπρεπε;

Η Παρί Σεντ Ζερμέν φέρεται να μην είχε εκδηλώσει ποτέ ενδιαφέρον για τον διεθνή Άγγλο και, από ότι προκύπτει από ορισμένα δημοσιεύματα, ο υποτιθέμενες επαφές του με τους Παριζιάνους αποσκοπούσαν στην ανανέωσή του με την Γιουνάιτεντ με καλύτερους όρους. Ο Άγγλος δεν κατάφερε να πείσει την Παρί ή και οποιαδήποτε άλλη ομάδα να επενδύσει στο πρόσωπό του και φαίνεται πως αφού δεν υπήρξε κάτι το απτό, οι φήμες ήταν κατασκευασμένες.

Ο Ράσφορντ υπέγραψε μόλις το περασμένο καλοκαίρι συμφωνία ύψους 325.000 λιρών την εβδομάδα μέχρι το 2028. Συμβόλαιο που δίνεται σε ποδοσφαιριστές που ανήκουν στους καλύτερους της εκάστοτε θέσης τους. Βέβαια, ο ίδιος δεν έχει αποδείξει πως αξίζει ένα τέτοιο κασέ. Την φετινή σεζόν μετρά 8 τέρματα και 5 ασίστ και οι εμφανίσεις του είναι απρόβλεπτες. Άλλοτε είναι ουσιαστικά απών σε έναν αγώνα και άλλοτε εντυπωσιάζει.

Σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει ισορροπία καθώς μειώνεται η αξιοπιστία του παίκτη. Ο Ράσφορντ βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία (26) και αν δεν καταφέρει να ανατρέψει τα κακώς κείμενα, τότε ο κίνδυνος της υποτίμησής του δεν θα είναι μακριά.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η περίφημη ρήτρα του Πακετά που πρέπει να σπάσει η Σίτι για το "μπαμ"

Η Γιουνάιτεντ "στέλνει" τον παίκτη των 95 εκατ. ευρώ που δεν τραβάει

News 24/7

24MEDIA NETWORK