Κάνιας: "Μου λένε ότι πλήρωσα τον τερματοφύλακα για να βάλω γκολ"

Δεν είναι και λίγο να μην έχεις καταφέρει να σκοράρεις σε 187 ματς. Το ματς με τη Λάρισα θα το θυμάται για καιρό, ο Χοσέ Κάνιας, μαζί με τα "πειράγματα" των φίλων του για το... στημένο γκολ!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η σχέση του με τα αντίπαλα δίκτυα δεν είναι και η πιο... συχνή. Για την ακρίβεια, ο Χοσέ Κάνιας έχει σκοράρει όλες και όλες 11 φορές σε σύνολο 299 εμφανίσεων. Λίγο η θέση του (αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος) λίγο το ύψος του και το στυλ παιχνιδιού του, δεν τον έχουν βοηθήσει να βρει δίχτυα στην Ισπανία και στην Ελλάδα.

Και για αυτό στο παιχνίδι με τη Λάρισα έκανε... σαν τρελός όταν κατάφερε να σκοράρει. Και ήταν ιδιαίτερα απολαυστικές οι αποκαλύψεις που έκανε στο ραδιόφωνο της "Marca": " Καθόμουν και σκεφτόμουν πως αυτό δεν μπορεί να έγινε. Κοίταξα τον διαιτητή και τις κερκίδες. Δεν ήξερα που να πάω. Για να πανηγυρίσω, έκανα τα πάντα. Το αφιέρωσα στον αδερφό μου, στην γυναίκα μου, έκανα το αεροπλανάκι. Οι φίλοι μου λένε ότι έβαλα γκολ "βατραχάκι" γιατί η μπάλα αναπήδησε 40 φορές πριν καταλήξει στα δίχτυα και με ρωτούσαν αν πλήρωσα τον τερματοφύλακα".

Ο μέσος του "δικέφαλου" είπε μεταξύ άλλων πως όταν είσαι επαγγελματίας κοιτάζεις μόνο τη θέση σου και πως ελπίζει να μην ήταν αυτό το τελευταίο του γκολ. Ας ελπίσουμε να πανηγυρίσει κι άλλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK