Κανονικά οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο. παρά την απόσυρση Γιαννακόπουλου

Παρά την απόσυρση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο. θα διεξαχθούν κανονικά στις 27 Μαΐου. Ανοικτό παράθυρο για κάθε ενδιαφερόμενο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
giannakopoulos dimitris EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί την Πέμπτη (11/05) να είχαμε πολλές εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την εμπλοκή του στο σύλλογο, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά.

Αυτό θα συμβεί διότι δημοσιεύτηκε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" η προκήρυξη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην οποία προβλέπεται και η πραγματοποίηση εκλογών.

Η συγκεκριμένη διαδικασία προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου αφού θα πρέπει μέχρι και 15 ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους να δημοσιευτεί σε εφημερίδα η αναγγελία τους, ώστε να λάβουν γνώση τα μέλη του σωματείου. Η νυν διοίκηση φρόντισε να το πράξει αυτό έστω και την τελευταία ημερολογιακά ημέρα που είχε δικαίωμα να το κάνει και αυτό δείχνει ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στις 27 Μαΐου ή σε περίπτωση μη απαρτίας στις 04/06.

Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε οι εκλογές θα γίνουν κανονικά και το μόνο που μένει να δούμε είναι το ποιοι θα κατεβούν ως υποψήφιοι. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κατέβει στις εκλογές αρκεί να έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Βέβαια, αυτό αφήνει ένα ανοικτό παράθυρο και στην πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Άλλωστε, στη χθεσινή του γραπτή δήλωση ξεκαθάριζε ότι εάν απομακρυνθεί ο Δημήτρης Μπαλτάκος από το σύλλογο τότε "είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα έχω πει για τον Παναθηναϊκό μας".

Έτσι, εάν αλλάξει κάτι μέχρι τότε θα μπορεί κανονικά και κατέβει στις εκλογές και να διεκδικήσει μέσω των συνεργατών του τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο.