Κανσέλο: Απαντά γιατί έφυγε από τη Σίτι και τα αφήνει όλα ανοιχτά για το μέλλον

Πώς δεν τσακώθηκε ποτέ με τον Πεπ παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά άλλος ήταν ο λόγος της αποχώρησής του, δήλωσε ο Ζοάο Κανσέλο μετά από το τέλος της αναμέτρησης της Μπάγερν με την Μάντσεστερ Σίτι.

Bayern's Thomas Mueller, right, celebrates with Bayern's Joao Cancelo after scoring his side's opening goal during the Bundesliga soccer match between Bayern Munich and VfL Bochum 1848 at the Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, Feb.11, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Ζοάο Κανσέλο πανηγυρίζει με τον Τόμας Μίλερ AP

Για την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου αγωνίζεται πλέον ο Ζοάο Κανσέλο και στις πρώτες του δηλώσεις μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Παρί ρωτήθηκε για τους λόγους που αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Κανσέλο να έχει έρθει σε ρήξη με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, κάτι που οδήγησε στο δανεισμό του ποδοσφαιριστή στη Μπάγερν.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο μπακ τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά άλλοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτη την απόφαση,

"...Είναι αλήθεια ότι η αποχώρηση μου από τη Σίτι ήταν μία έκπληξη. Δεν τσακώθηκα όμως ποτέ με τον Πεπ. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω ακριβώς γιατί έφυγα από τη Σίτι. Δεν ένιωθα σημαντικός για την ομάδα αλλα είναι ένας σύλλογος που δε θα ξεχάσω ποτέ, Ίσως επιστρέψω πάλι στο τέλος της φετινής χρονιάς..."

Θυμίζουμε, ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει ρήτρα ύψους 70.000.000 ευρώ για την πώληση του ποδοσφαιριστή με τη Μπάγερν να κάνει ήδη "παζάρια" προκειμένου να μειωθεί το συγκεκριμένο ποσό.

Διαβάστε Περισσότερα

Νις: Διέρρευσε βίντεο πορνογραφικού υλικού από το γήπεδο της, προχώρησε άμεσα σε καταγγελία

Τσάβι: Το τρικ που ετοιμάζει για να περιόρισει τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό στον πλανήτη

Εμπαπέ: Ο διάδοχος του Νόιερ τον σταμάτησε με το... πρόσωπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK