Τσάβι: Το τρικ που ετοιμάζει για να περιόρισει τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό στον πλανήτη

Τον Ρόναλντ Αραούχο σκέφτεται να βάλει πάνω στον Μάρκους Ράσφορντ ο Τσάβι καθώς ο νεαρός στόπερ μάρκαρε με μεγάλη επιτυχία και τον Βινίσιους Τζούνιορ.

England's Marcus Rashford speaks to the media during a press conference at Al Wakrah Sports Complex, in Al Wakrah, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Μάρκους Ρασφορντ σε συνέντευξη Τύπου AP

Ένα μεγάλο ντέρμπι έμελλε να προκύψει από τυην κληρωτίδα του Europa League καθώς για τη φάση των 32 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την AS, ο προπονητής των Μπλαουγκράνα, Τσάβι ετοιμάζει τρικ ούτως ώστε να μπορέσει να σταματήσει έναν από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Ο λόγος για τον Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος μετά από την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον ένα χρόνο βρίσκεται σε εξαιετική κατάσταση, κάτι που έχει καταλάβει ο Τσάβι και θέλει να τον προσέξει.

Ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται να βάλει πάνω στον Ράσφορντ τον Ρόναλντ Αραούχο ο οποίος είχε αναλάβει να μαρκάρει και τον Βινίσιους Τζούνιορ στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Έτοιμη να δώσει παικταρά για να αγοράσει Κβαρατσχέλια

Εμπαπέ: Ο διάδοχος του Νόιερ τον σταμάτησε με το... πρόσωπο

Πίτερ Σμάιχελ: Αποκάλυψε σε ποια ομαδάρα πήγε να κλείσει ο γιος του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK