Κανσέλο: Έκανε μεγαλειώδη κίνηση που κανείς δεν πρόσεξε

Να αποφύγει να πατήσει το σήμα της Μάντσεστερ Σίτι επέλεξε ο Ζοάο Κανσέλο ως ένδειξη σεβασμού για τα χρόνια που έχει περάσει στην ομάδα.

Bayern's Joao Cancelo applauds fans at the end of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. Manchester City won 3-0. (AP Photo/Jon Super)
ο Ζοάο Κανσέλο χειροκροτά τους οπαδούς AP

Πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε ο Ζοάο Κανσέλο και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης προχώρησε σε μία "μεγαλειώδη" κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μπακ, που δεν αποχώρησε και με τις καλύτερες συνθήκες από την Σίτι εξαιτίας πολλών συγκρούσεων με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, πριν από την έναρξη του αγώνα απέφυγε να πατήσει το σήμα της Μάντσεστερ Σίτι ως ένδειξη σεβασμού προς την ομάδα.

Πάντως, για άλλη μία φορά ο 28χρονος δεν αγωνίστηκε ως βασικός αλλά ήρθε από τον πάγκο στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης και με το σκορ στο 3-0 υπέρ της ομάδας του Πεπ.

Θυμίζουμε ότι ο Κανσέλο θα επιστρέψει στην Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα είναι απειροελάχιστες παρά το γεγονός πως πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενφίκα - Ίντερ: Ο "αρνητής βολέ" έδειξε την κλάση του και κράτησε το μηδέν

Μπάγερν: Ο Τούχελ "κατέστρεψε" σε τέσσερις αναμετρήσεις τα όνειρα των Γερμανών

Σίτι - Μπάγερν: Ο Ζόμερ πήγε να κάνει το "έγκλημα" της χρονιάς μπροστά στον Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK