Μπάγερν: Ο Τούχελ "κατέστρεψε" σε τέσσερις αναμετρήσεις τα όνειρα των Γερμανών

Σε 4 αναμετρήσεις έχει κοουτσάρει την Μπάγερν Μονάχου ο Τόμας Τούχελ και έχει στη συγκομιδή του ήδη έναν αποκλεισμό από το Κύπελλο και μία συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday April 1, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Μπάγερν Μονάχου από την Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη αναμέτρηση των δύο για την προημιτελική φάση του Champions League.

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του Τόμας Τούχελ στο Champions League στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και εξελίχθηκε σε...εφιάλτη καθώς η ομάδα κυνηγάει πλέον ένα θαύμα στη ρεβάνς του Μονάχου για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο Τούχελ έχει καθίσει συνολικά σε τέσσερις αναμετρήσεις στον πάγκο της γερμανικής ομάδας και μετράει ήδη 1 αποκλεισμό από το Κύπελλο και μία ήττα... μισός αποκλεισμός.

Όλα αυτά ενώ με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο η Μπάγερν βρισκόταν εντός και στους τρεις μεγάλους στόχους της χρονιάς δηλαδή το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Champions League.

Δείτε την ανάρτηση του ESPN

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι - Μπάγερν: Ο Ζόμερ πήγε να κάνει το "έγκλημα" της χρονιάς μπροστά στον Χάλαντ

Λίβερπουλ: Ο Ρομάνο "γείωσε" τους φίλους της ομάδας με την υπόθεση Μπέλιγχαμ

Μπενφίκα - Ίντερ: Ο "αρνητής βολέ" έδειξε την κλάση του και κράτησε το μηδέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK