Κανσέλο: Η Μπάγερν έχει αποφασίσει, τι περιμένει από τον Τούχελ

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να συζητήσουν διοίκηση και Τούχελ προκειμένου να αποφασίσουν αν θα κινηθούν για την αγορά του Ζοάο Κανσέλο το ερχόμενο καλοκαίρι. Δεν θα καταβληθεί η ρήτρα των 70.000.000.

Bayern's Joao Cancelo gestures during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Ζοάο Κανσέλο με τη φανέλα της Μπάγερν AP

Τον Ζοάο Κανσέλο απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους "Πολίτες" να βάζουν στον ποδοσφαιριστή υποχρεωτική ρήτρα ύψους 70.000.000 για την πώληση του.

Σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι ιθύνοντες της Μπάγερν αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Τόμας Τούχελ το προσεχές διάστημα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του Γερμανού για τον ποδοσφαιριστή.

Η μόνη απόφαση που έχει ληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι δεν θα καταβληθεί η ρήτρα για την αγορά του αλλά θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί μία πιο προσιτή οικονομικά λύση.

Πάντως, στην πρεμιέρα του Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ,ο Πορτογάλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντικαθιστώντας τον Αλφόνσο Ντέιβις στο 79ο λεπτό.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Πεπ έδωσε το πράσινο φως για αστέρι της μεγάλης του αγάπης, στα 90 εκατ. η τιμή του

Μουρίνιο: Σταμάτησε ρατσιστικό σύνθημα των οπαδών κατά φίλου του με μεγαλειώδη κίνηση

Μίλαν: Ο παίκτης που "σόκαρε" την Νάπολι "αντιγράφει" τον Κβαρατσχέλια

News 24/7

24MEDIA NETWORK