Σίτι: Ο Πεπ έδωσε το πράσινο φως για αστέρι της μεγάλης του αγάπης, στα 90 εκατ. η τιμή του

Ψηλά στη λίστα της τον Ανσού Φάτι φέρεται πως έχει η Μάντσεστερ Σίτι, αναμένοντας τις εξελίξεις γύρω από τη σχέση του ποδοσφαιριστή με την Μπαρτσελόνα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο χαμογελαστός Πεπ Γκουαρνιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ανσού Φάτι κοιτάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον πολλές ομάδες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Football Insider, μία από αυτές είναι η Μάντσεστερ Σίτι με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει δώσει το πράσινο φως για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που "ραγίσει" το γυαλί οριστικά στις σχέσεις του παίκτη με τους Μπλαουγκράνα.

Ο Φάτι έχει ξεκαθαρίσει στον Τσάβι πως θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα ενώ πρόσφατα και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή δήλωσε πως αν ήταν στο χέρι του θα τον είχε "πάρει" από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Μπάρτσα είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 90.000.000 ευρώ κάτι που θα την βοηθούσε να αντιμετωπίσει και τα ζητήματα με το FFP, τα οποία αυτή τη στιγμή της "στερούν" την ανανέωση του συμβολαίου του Γκάβι.

Στα ραντάρ τους τον νεαρό Ισπανό έχουν και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, οι οποίες όμως φέρεται πως "τσεκάρουν" και άλλες περιπτώσεις.

Πάντως, ο Φάτι αν λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον προπονητή του έχει ως βασική προτεραιότητα την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως θέλει κάποια στιγμή στην καριέρα του να αγωνιστεί στην Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Δύο παίκτες έδειξαν ήδη την χαρά τους για την αποχώρηση Πότερ

Είναι πιθανό να δούμε τον Ρούνεϊ στο ρινγκ, αυτός είναι ο υποψήφιος αντίπαλος

Τσέλσι: Επίσημο! Τέλος ο Πότερ, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

News 24/7

24MEDIA NETWORK