Κανσέλο: Πώς ο "κανόνας Κουτίνιο" του επιτρέπει να παίξει κόντρα στον Πεπ

Κανονικά μπορεί να αγωνιστεί ο Ζοάο Κανσέλο στις αναμετρήσεις της Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Σίτι καθώς δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να το απαγορεύει.

Bayern's Joao Cancelo gestures during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Ζοάο Κανσέλο με τη φανέλα της Μπάγερν AP

Την Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει η Μπάγερν Μονάχου για την προημιτελική φάση του Champions League κάτι που σημαίνει πως μόλις έναν μήνα μετά από την αποχώρησή του από τους "Πολίτες" ο Ζοάο Κανσέλο θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί ττης.

Στην Premier League υπάρχει ειδικός κανόνας που αναφέρει πως αν μία ομάδα δώσει δανεικό κάποιον ποδοσφαιριστή σε άλλη, σε ενδεχόμενη μεταξύ τους αναμέτρηση δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί.

Αυτό δεν ισχύει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που σημαίνει πως ο Κανσέλο έχει δικαίωμα συμμετοχής και στις δύο αναμετρήσεις της Μπάγερν με την Μάντσεστερ Σίτι για την προημιτελική φάση του Champions League.

Θυμίζουμε, ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου για την προημιτελική φάση του Champions League του 2020, εκεί όπου οι Βαυαροί είχαν στο ρόστερ τους τον Φιλίπε Κουτίνιο, τον οποίο είχαν αποκτήσει ως δανεικό από την ισπανική ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Europa League: Με το "θηρίο" της διοργάνωσης η Γιουνάιτεντ, με την έκπληξη ο Μουρίνιο

Champions League: Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών

Μπενφίκα: Συνεχίζει την παράδοση, κοντά σε wonderkid από τις ΗΠΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK