Μπενφίκα: Συνεχίζει την παράδοση, κοντά σε wonderkid από τις ΗΠΑ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον 17χρονο αμερικάνο ποδοσφαιριστή, Τζόσουα Γουάιντερ βρίσκεται η Μπενφίκα σύμφωνα με tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Benfica's David Neres, left, celebrates after scoring his side's fifth goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Benfica and Club Brugge at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, March 7, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
Οι παίκτες της Μπενφίκα πανηγυρίζουν AP

Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με ταλέντο από την Αμερική βρίσκεται η Μπενφίκα σύμφωνα με tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος σε tweet του, οι "Αετοί" της Λισαβόνας βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον άσο του Λούσβιλ Σίτι, Τζόσουα Γουάιντερ.

Ο Γουάιντερ είναι 17 ετών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, με το συνολικό κόστος της μεταγραφής να αναμένεται να κινηθεί περίπου στο 1.500.000 ευρώ.

Πάντως, οι τελικές συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να γίνουν τον ερχόμενο Μάϊο, όταν και ο ποδοσφαιριστής θα έχει ενηλικιωθεί.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ντέλε Άλι: Παρά τον παραγκωνισμό του, εξετάζεται η επιστροφή του σε κορυφαίο πρωτάθλημα

Μουρίνιο: Το "δεν με ενδιαφέρει" για τους αντιπάλους και το "άδικο σύστημα" με ειρωνεία για τη Λάτσιο

Λουκάκου: Τον θέλει ελίτ ομάδα παρά την μέτρια χρονιά του

News 24/7

24MEDIA NETWORK