Καραγκούνης: "Μπορούμε να νικήσουμε και να περάσουμε"

Μετά το 0-0 με την Ιαπωνία ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Καραγκούνης: "Μπορούμε να νικήσουμε και να περάσουμε"

Ο αρχηγός της Εθνικής δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση: " Δεν θέλαμε να παίξουμε για το Χ, θέλαμε τη νίκη. Ήταν όμως δύσκολα μετά την αποβολή και πρώτα προσπαθήσαμε να σιγουρέψουμε το μηδέν. Αμυντικά σταθήκαμε καλά, επιθετικά έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Και μόνο που στην Ελλάδα θα περιμένουν με ανυπομονησία το τελευταίο παιχνίδι μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Μεσολαβούν πέντε ημέρες δουλειάς, μπορούμε να νικήσουμε. Το έχουμε δείξει, το ίδιο είχαμε κάνει με τη Ρωσία. Έχουμε τις δυνατότητες, θα τα δώσουμε όλα".

Ο Παναγιώτης Κονέ δήλωσε: " Ξέραμε ότι η Ιαπωνία είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες που έχει κατοχή. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο δώσαμε και την ψυχή μας για να κρατήσουμε αυτό που θέλαμε. Ξέραμε ότι είμαστε καλή ομάδα στις στημένες φάσεις, δυστυχώς όμως δεν βάλαμε γκολ. Τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία".

Ο Γιώργος Σαμαράς τόνισε: " Το ομαδικό πνεύμα και η συνολική δουλειά μάς οδήγησε στο θετικό αποτέλεσμα".

Ο Ορέστης Καρνέζης είπε: "Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Μείναμε νωρίς με 10 παίκτες. Αμυνθήκαμε καλά κάναμε και κάναμε κατάθεση ψυχής. Μακάρι να είχε μπει γκολ στις φάσεις που δημιουργήσαμε για να πάρουμε τη νίκη αλλά και πάλι θα θέλαμε νίκη με την Ακτή Ελεφαντοστού. Θα τα δώσουμε όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK