Αντσελότι: "O Ρονάλντο ήταν κουρασμένος"

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο για το Copa del Rey που βρήκε νικητές τους "ροχιμπλάνκος" με 2-0, τονίζοντας πως η πρόκριση στην επόμενη φάση δεν έχει χαθεί, ενώ δικαιολόγησε την απόφασή του να κρατήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αντσελότι: "O Ρονάλντο ήταν κουρασμένος"

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν απογοητευμένος από την ήττα της Ρεάλ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Copa del Rey απέναντι στην Ατλέτικο στο "Βιθέντε Καλντερόν". Ο Αντσελότι αναφέρθηκε στην απόφασή του να κρατήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στη δυσκολία που αντιμετώπισαν οι "μερένγκες" απέναντι στην αμυντική τακτική της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κρίση στην ομάδα και πως η πρόκριση δεν έχει χαθεί.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για την απόφαση να μείνει στον πάγκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο ήταν κουρασμένος κι έπαιξε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα μέχρι το πέναλτι, όμως από εκεί και πέρα δεν παίξαμε καλά. Χρειαζόμασταν καλύτερη απόδοση".

Για την τακτική της Ατλέτικο: "Η Ατλέτικο αμύνθηκε πολύ καλά. Οι γραμμές ήταν δεμένες και κοντά. Ήταν δύσκολο να βρούμε λύση. Ίσως έπρεπε να αγωνιστούμε με περισσότερες κάθετες μπαλιές".

Για την παρουσία του Γκάρεθ Μπέιλ: "Σήμερα δεν ήταν το πρόβλημα ο Μπέιλ, αλλά η ομάδα η οποία δυσκολεύτηκε απέναντι στην αμυντική τακτική της Ατλέτικο. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες γενικότερα. Ο ίδιος σκόραρε ένα γκολ, αλλά ήταν οφσάιντ, όμως ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες".

Το 2015 η Ρεάλ δεν έχει καμία νίκη. Μπορεί να υπάρξει κρίση στην ομάδα; "Η κρίση είναι ένα τραβηγμένο σενάριο, όμως σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με τα αποτελέσματα. Χάσαμε, όμως πρέπει να κερδίσουμε και πάλι γρήγορα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει, όμως πρέπει να προχωρήσουμε".

Για τον επαναληπτικό του "Μπερναμπέου": "Ξεκάθαρα δεν έχουμε χάσει την πρόκριση. Η Ατλέτικο έχει το προβάδισμα, όμως όλα μπορούν να συμβούν. Θα δοκιμάσουμε τα πάντα. Δεν έχουμε πολλές επιλογές, όμως πρέπει να έχουμε τη θέληση να παίξει σε υψηλό επίπεδο".

Για το τι έλειψε στη Ρεάλ Μαδρίτης: "Το βάθος στο παιχνίδι".

Για τον Κεντίρα: "Έκανε ένα καλό ματς, χωρίς λάθη. Μου άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK