Κασάνο: "Ε όχι και 120.000.000€ ο Πογκμπά!"

Ξέσπασε με δηλώσεις του ο Αντόνιο Κασάνο που χαρακτήρισε τους Πολ Πογκμπά, Χάμες Ροντρίγκες και Μάριο Μπαλοτέλι υπερεκτιμημένους, λέγοντας πως πήραν μεταγραφές περισσότερο λόγω των μάνατζερ τους και λιγότερο λόγω της αξίας τους.

Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini)
Antonio Cassano AP

Από τον Γενάρη του 2017 ο Κασάνο παραμένει ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι και όλα δείχνουν πως αυτό, ίσως, είναι το τέλος της καριέρας του.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, ο 34άχρονος άσος έριξε βολές κατά ποδοσφαιριστών οι οποίοι θεωρεί πως αποτελούν υπερεκτιμημένους αστέρες και λιγότερο παίκτες... αξίας!

"Αξίζει ο Πογκμπά 120.000.000€; Για εμένα όχι. Ο Χάμες 80.000.000€. Όχι. Εάν αξίζουν αυτά τα χρήματα, τότε ο Ινιέστα στη δική τους ηλικία πόσο θα έκανε;", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όσον αφορά τον Μπαλοτέλι, εύχομαι τα καλύτερα για τον Μάριο και ξέρω πως δουλεύει καλά στην Γαλλία. Όμως τόσο αυτός όσο και ο Πογκμπά είναι τυχεροί. Έχουν έναν εξαιρετικό μάνατζερ, τον Μίνο Ραϊόλα. Τους έδωσε τρομακτικές ευκαιρίες. Είναι όμως υπερεκτιμημένοι".

Όσον αφορά τους τρεις καλύτερους; Η απάντηση του θα συζητηθεί, αφού άφησε εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

"Ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Πάντα. Μετά ο Ινιέστα και από κοντά ο Τσάβι με εμένα. Ακόμα αξίζω".

AP Photo/Carlo Baroncini

News 24/7

24MEDIA NETWORK