Καστοριά-Ηρακλής 2-3 (παρ.)

Η Ηρακλής κατάφερε να μετατρέψει σε θρίλερ μία φαινομενικά εύκολη πρόκριση στους «16» του κυπέλλου hellas online. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 2-3 μέσα στην Καστοριά, σε μία αναμέτρηση που απέκτησε ενδιαφέρον από το πουθενά. Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοφάρισαν οι «γουναράδες», ο Ιωαννίδης…λύτρωσε τον «Γηραιό». Αποβλήθηκε ο Γιάντσης στο 110’.

Καστοριά-Ηρακλής 2-3 (παρ.)

Tο πρώτο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις με τον Έκουε να απειλεί από πλευράς Καστοριάς και τον Ντιέ να απαντά για τον Ηρακλή. Στο 35’ ο Μπορέλ πέρασε στον αγώνα τον Παπαστεργιανό στη θέση του τραυματία Μάρτος και αυτός τον δικαίωσε στο 42’, όταν με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

37': Σουτ του Ντιέ μέσα από την περιοχή διώχνει ο Βασιλειάδης.

42': Ο Παπαστεργιανός σουτάρει μέσα από την περιοχή και δίνει το προβάδισμα στον Ηρακλή (0-1).

71': Με κεφαλιά του Γιάντση ο Ηρακλής παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων

82': Εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου και η Καστοριά μειώνει σε 1-2.

89': Με σουτ του Χατζηβασιλειάδη από το ύψος της περιοχής η Καστοριά ισοφαρίζει σε 2-2.

93': Ο Ιωαννίδης μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή και με σουτ έδωσε στον Ηρακλή νεό προβάδισμα με 2-3.

110': Ο Ηρακλής μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιάντση.

Ο «Γηραιός» έδειχνε να «κλειδώνει» τον αγώνα στο 71’. Ο Περπερίδης σέντραρε και με κεφαλιά του Γιάντση οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2. Η Καστοριά δεν…παρέδωσε τα όπλα και κατάφερε να στείλει τον αγώνα στην παράταση.

Ο Παπαδόπουλος εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» στο 81’, στον οποίο ο Μπαντής δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Οι «γουναράδες» αξιοποίησαν τα αμυντικά κενά του «Γηραιού» και στο 89’ ο Χατζηβασιλειάδης ισοφάρισε σε 2-2, με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Ο Ηρακλής συνήλθε γρήγορα από το σοκ της παράτασης και στο τρίτο λεπτότου επιπλέον χρόνουπήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Ιωαννίδης ελίχθηκε και έφθασε εύκολα στην περιοχή της Καστοριάς. Το σουτ του βρήκε στο δοκάρι και την πλάτη του Βασιλειάδη και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για να γίνει το 2-3.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 110’, όταν ο Γιάντσης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη. Κατάφεραν τελικά να κρατήσουν την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας «hellas online».


Διαιτητής: Η. Μαζαράκος (Αρτας)

Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Ιασωνίδης - Γιάντσης, Γιαννούλης, Κονέ, Γκαρσία, Περπερίδης, Μπαντής

Kόκκινες: Γιάντσης

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Βασιλειάδης, Δημητρόπουλος, Μωραϊτης, Ιασωνίδης, Τσερκέζης, Φλίνδρας (55΄Παπαδόπουλος), Ιασωνίδης, Έκουε (77' Χατζηβασιλειάδης), Σινάμι (71' Κακαβάς), Χαλίμι, Σικαλόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής, Γιαννούλης, Ντιέ, Περπερίδης, Σαρακατσάνος, Κατσαμπής, Κονέ (73' Κομβολίδης), Επστάιν (81' Ιωαννίδης), Μάρτος (35' Παπαστεργιανός), Γιάντσης, Γκαρσία.


*** Η κλήρωση των αγώνων της 5ης φάσης του Κυπέλλου Hellas OnLine 2008-2009 θα διενεργηθεί την Τετάρτη 19/11/2008 και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Ελληνικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK