"Κατέβασε ρολά" ο χακαρισμένος Ντοναρούμα!

Απίστευτο και όμως ιταλικό! Λίγο αφότου δήλωσε αγάπη για την Μίλαν και μίλησε για ραντεβού με τη διοίκηση, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα υποστήριξε ότι χάκαραν τον λογαριασμό του στο Instagram και τον έκλεισε!

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 28, 2015. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 28, 2015. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Είναι δικά του τα λόγια... μεταμέλειας ή όχι; Ίσως και να περάσουν αρκετές ημέρες για το μάθουμε σίγουρα καθώς αμέσως μετά το ποστάρισμα που έγινε από το λογαριασμό του στo Instagram όπου άφηνε ελπίδες στην Μίλαν για παραμονή ( "αγαπώ την Μίλαν, μετά το Euro θα μιλήσω με τη διοίκηση για την ανανέωση"), ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα φρόντισε να προσγειώσει ανώμαλα όλους τους "ροσονέρι".

"Κατέβασε ρολά" ο χακαρισμένος Ντοναρούμα!

Και αυτό γιατί υποστήριξε μέσω μηνύματος στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πως εκείνος στο Instagram χακαρίστηκε, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως "κατεβάζει ρολά" για να μην υπάρξουν προφανώς ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον!

Από την πλευρά του ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη στήριξη που του παρείχε ο παίκτης του το απόγευμα της Κυριακής μέσω του Twitter και αφού πρώτα έγραψε "Nτοναρούμα vs haters 1-0, τι ακολουθεί;", λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής πρόσθεσε:

"Τweet φιλίας μεταξύ εμού και του Ντοναρούμα. Μετά το Euro θα συναντήσουμε την Μίλαν. Τώρα έχει σημασία η εθνική Ιταλίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK