Κατήφορος για πρώην αστέρι της Αγγλίας, αλλαγή στο 29' και αποδοκιμασίες στην Τουρκία

Στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης της Μπεσίκτας με ομάδα της γ' κατηγορίας της Τουρκίας αντικαταστάθηκε ο Ντέλε Άλι με όλο το γήπεδο να τον αποδοκιμάζει.

Tottenham's Dele Alli catches the ball during the Europa Conference League group G soccer match between Vitesse and Tottenham Hotspur at the GelreDome stadium in Arnhem, Netherlands, Thursday, Oct.21, 2021. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Ντέλε Άλι σε αναμέτρηση της Τότεναμ AP

Τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του διανύει ο Ντέλε Άλι καθώς μετά την αποχώρηση του από την Τότεναμ δεν μπορεί να βρει τον εαυτό του.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η εμφάνιση του στην αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Σανλιούφασπορ, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Τουρκίας, όπου ο προπονητής τον αντικατέστησε στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας, Σενό Γκιουνές με το σκορ στο 0-2 κατά της Μπεσίκτας, έκανε αλλαγή τον ποδοσφαιριστή καθώς δεν τον ικανοποίησε η απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, κατά την αντικατάστασή του, οι φίλοι της Μπεσίκτας αποδοκίμασαν έντονα τον Ντέλε Άλι ο οποίος .σε 11 αναμετρήσεις με την φανέλα της τουρκικής ομάδας έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ.

Θυμίζουμε ότι ο Άγγλος βρίσκεται στην Τουρκία ως δανεικός από την Έβερτον, η οποία τον απέκτησε λίγους μήνες νωρίτερα ως ελεύθερο από τη Τότεναμ.

Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Η πρώτη του ανάρτηση εν μέσω πανικού με την Αλ Νασρ

Ο Ζιρού έκανε πως δεν ξέρει Αγγλικά για να μην αλλάξει φανέλα με ποδοσφαιριστή

Ο Νουσρέτ έφαγε μπαν από τελικό μεγάλης διοργάνωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK