Ο Ζιρού έκανε πως δεν ξέρει Αγγλικά για να μην αλλάξει φανέλα με ποδοσφαιριστή

Πως προσποιήθηκε ότι δε ξέρει αγγλικά για να μην ανταλλάξουν φανέλες κατηγορεί ποδοσφαιριστής της Αυστραλίας τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος όμως απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο στα λεγόμενά του.

France's Olivier Giroud leaves the pitch after being substituted during the World Cup semifinal soccer match between France and Morocco at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Ολιβιέ Ζιρού χειροκροτά το κοινό της εθνικής Γαλλίας AP

Τις εντύπωσεις έκλεψε ο Ολιβιε Ζιρού με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς κατάφερε, μεταξύ άλλων, να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας.

Τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Ζιρού δεν έκρυψε και ο ποδοσφαιστής της εθνικής Αυστραλίας, Τζέισον Κάμιννγκς, ο οποίος θέλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο χωρών για την φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου να αντάλλαξει φανέλες με τον Γάλλο, ο οποίος φέρεται να το απέφυγε όμως με έναν αρκετά περίεργο τρόπο.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο Κάμινγκς σε κανάλι της Αυστραλίας " ...όταν προχωρούσα προς τα αποδυτήρια είδα τον Ζιρού να περπατάει και τον ρώτησα αν μπορεί να μου δώσει την φανέλα του επειδή είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Και αυτός προσποιήθηκε ότι δε ξέρει να μιλάει αγγλικά παρόλο που ήταν 10 χρόνια στην Premier League..."

Πάντως, ο Ζιρού θέλησε να απαντήσει με σαρκαστικό τρόπο στις δηλώσεις του Κάμινγκς, αφού ανέβασε ένα Tweet στο οποίο δείχνει πως αντάλλαξε φανέλα με τον συμπατριώτη του Αυστραλού ποδοσφαιριστή, Τζάκσον Ίρβιν τον οποίο μάλιστα καλεί να σχολιάσει τα αγγλικά του.

Δείτε το tweet του Ζιρού

Διαβάστε Περισσότερα

Λουίς Ενρίκε απέτυχε στο Μουντιάλ 2022, αλλά φλερτάρει με τον πάγκο τοπ εθνικής ομάδας

Ο Νουσρέτ έφαγε μπαν από τελικό μεγάλης διοργάνωσης

Τόμας Τούχελ: Η κίνηση που δείχνει ότι είναι κοντά σε ισπανική ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK