Κατσουράνης: "Εμεινα για τον Νικολαϊδη"

Αφιέρωμα στον Κώστα Κατσουράνη φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, με το οποίο πλέκει το εγκώμιο του αμυντικού μέσου της ΑΕΚ, ενώ θεωρεί έκπληξη το γεγονός πως τελικά έμεινε στην ομάδα μετά την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004 και τις προτάσεις που είχε από ομάδα του εξωτερικού.

Κατσουράνης: "Εμεινα για τον Νικολαϊδη"

Αφιέρωμα στον Κώστα Κατσουράνη φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, με το οποίο πλέκει το εγκώμιο του αμυντικού μέσου της ΑΕΚ, ενώ θεωρεί έκπληξη το γεγονός πως τελικά έμεινε στην ομάδα μετά την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004 και τις προτάσεις που είχε από ομάδες του εξωτερικού.

Στο θέμα υπάρχουν και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους προτίμησε να παραμείνει στην Ενωση, την ίδια ώρα που μιλάει για τους φετινούς στόχους της ομάδας.

"Σκεφτόμουν να φύγω. Θα το είχα κάνει αν δεν υπήρχε η τωρινή διοίκηση του κ.Νικολαϊδη. Αυτοί με τον Ντέμη Νικολαΐδη έσωσαν την ομάδα από την πτώχευση. Πριν επικρατούσε χάος και κανείς δεν αναλάμβανε τις ευθύνες. Αρχικά έπρεπε να εξυγιανθεί ο σύλλογος οικονομικά και στη συνεχεία να υπάρξει οργάνωση".

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που αποκλειστήκαμε από το Μουντιάλ του 2006, ωστόσο τώρα σκεφτόμαστε μόνο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2008. Ο κ.Ρεχάγκελ μας άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού στην Ελλάδα".
"Η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν σημαντική. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως τώρα έχουμε τις δυνατότητες να τερματίσουμε σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας".

"Είμαστε απογοητευμένοι που αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια του κυπέλλου UEFA, αλλά όχι τόσο όσο μπορεί να φαντάζεται κάποιος. Δεν ήρθε και η καταστροφή. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι χαρές και οι ατυχίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK