Κατσουράνης: "Μοιρασμένες οι πιθανότητες"

Τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν Ελλάδα και Κόστα Ρίκα σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως από την πλευρά τους οι διεθνείς θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Κατσουράνης: "Μοιρασμένες οι πιθανότητες"
INTIME SPORTS

Εικόνα ανάλογη με αυτή της αναμέτρησης με την Ακτή Ελεφαντοστού θα πρέπει να παρουσιάσει η Εθνική Ελλάδας προκειμένου να έχει πιθανότητες πρόκρισης στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις πιθανότητες των δύο ομάδων: "Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Είναι δύσκολο και θέλει τύχη. Δεν θα έλεγα οτι είμαστε φαβορί, αλλά ούτε και αουτσάιντερ. Το παιχνίδι είναι 50-50. Και οι δύο ομάδες, θεωρώ, πως έχουν τις ίδιες πιθανότητες να περάσουν.

Παίζουμε με μία καλή ομάδα. Με μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Σε ένα δύσκολο γκρουπ βγήκε πρώτη. Τακτικά είναι πολύ καλή. Έχουμε δύσκολο και θα έχουμε δύσκολο βράδυ, αλλά θα κάνουμε τα πάντα".

Για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν οι Έλληνες διεθνείς: "Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο που έχουμε, να περάσουμε στους "8". Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιάσουμε απόδοση ανάλογη με αυτή του ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού...

Βέβαια, άλλη ομάδα η Κόστα Ρίκα, άλλη η Ακτή Ελεφαντοστού. Στο ποδόσφαιρο κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση".

24MEDIA NETWORK