Κέιν: Η Μπάγερν τα έκανε... μαντάρα στο Κύπελλο και ο εφιάλτης του Άγγλου συνεχίζεται

Δύο διοργανώσεις μένουν πλέον για να κατακτήσει ο Χάρι Κέιν τη φετινή σεζόν ώστε να μην δοθεί συνέχεια στο αρνητικό σερί που κυνηγά τον Άγγλο.

Κέιν: Η Μπάγερν τα έκανε... μαντάρα στο Κύπελλο και ο εφιάλτης του Άγγλου συνεχίζεται
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Αποκλεισμό-σοκ γνώρισε η Μπάγερν Μονάχου από την Ζάαρμπικεν, ομάδα 3ης κατηγορίας της Γερμανίας για το Κύπελλο και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του Χάρι Κέιν για να ζήσει το... όνειρο για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Άγγλος δεν κατάφερε κατά την θητεία του στην Τότεναμ να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο και στα 30 του, στην πρώτη του σεζόν στην Μπάγερν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα περίμενε μέχρι στιγμής.

Οι Βαυαροί νωρίς στη σεζόν έχασαν το γερμανικό Σούπερ Καπ από την Λειψία ενώ πλέον βρίσκονται και εκτός Κυπέλλου, διοργανώσεις στις οποίες είναι παραδοσιακά το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή τους.

Πλέον η Μπάγερν μπορεί να διεκδικήσει το Champions League, στο οποίο, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπάρχουν αρκετά μεγαθήρια και την Bundesliga, όπου ναι μεν είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι, όντας μετά από την συμπλήρωση των 9 πρώτων αγωνιαστικών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πάνε από τριάρα σε τρίαρα αλλά ο Τεν Χαχ συνεχίζει τον χαβά του

Η Ρεάλ με μπαράζ ανανεώσεων χτίζει ομάδα δεκαετίας και μένει μία λεπτομέρεια για το τέλειο

Ζανιόλο: Για ποιο λόγο ο Ιταλός θα την γλιτώσει μόνο με χρηματικό πρόστιμο παρά την εμπλοκή του στο κύκλωμα στοιχηματισμού

News 24/7

24MEDIA NETWORK