Ζανιόλο: Για ποιο λόγο ο Ιταλός θα την γλιτώσει μόνο με χρηματικό πρόστιμο παρά την εμπλοκή του στο κύκλωμα στοιχηματισμού

Μόνο με χρηματικό πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί ο Νικολό Ζανιόλο για την εμπλοκή του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού καθώς δεν πόνταρε σε αγώνες.

Ζανιόλο: Για ποιο λόγο ο Ιταλός θα την γλιτώσει μόνο με χρηματικό πρόστιμο παρά την εμπλοκή του στο κύκλωμα στοιχηματισμού
Ο Νικολό Ζανιόλο με τη φανέλα της Άστον Βίλα AP

Γνωστές έχουν γίνει εδώ και λίγες μέρες οι τιμωρίες των Σάντρο Τονάλι και Νικολό Φατζιόλι για την εμπλοκή τους στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει στην Ιταλία.

Οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό 10 και 7 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους αντίστοιχα, με τον Τονάλι μάλιστα να καλείται να παρακολουθήσει και ένα πρόγραμμα απεξάρτησης.

Την ποινή του περιμένει να ακούσει και ο Νικολό Ζανιόλο ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το Gazzetta dello Sport αναμένεται να "πέσει" στα μαλακά και να την γλιτώσει μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

Ο άσος της Άστον Βίλα, σε αντίθεση με τους Τονάλι και Φατζιόλι, δεν στοιχημάτιζε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά έπαιζε μόνο πόκερ και μπλάκτζακ γεγονός που δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Άστον Βίλα.

Θυμίζουμε πως ο Ζανιόλο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Άστον Βίλα από την Γαλατασαράι, με την συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να προβλέπει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι του 2024 ύψους περίπου 30.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ μένει χωρίς παίκτες τον Γενάρη και "τρέχει" για μεταγραφές, οι δύο στόχοι

Αυτό είναι το ποσό μαμούθ που ζητά η Μπρέντφορντ για Τόνεϊ, ποια μεγαθήρια τον θέλουν

Ο Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει ακάθεκτος και κατέρριψε μεγάλο ρεκόρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK