Κέρδισε χρόνο ο Τέρι στην υπόθεση Φέρντιναντ

Ο Τζον Τέρι δώσει κανονικό το “παρών” στο Euro του 2012, αφού η δικάσιμος του για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Άντον Φέρντιναντ ορίστηκε για τις 9 Ιουλίου.

Κέρδισε χρόνο ο Τέρι στην υπόθεση Φέρντιναντ

Απουσία του αρχηγού της Τσέλσι το Westminister Migstrates Coyrt επέλεξε να αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω έλλειψης μεγάλου αριθμού μαρτύρων, κάτι που είχε ζητήσει η πλευρά του Άγγλου αμυντικού.

Ο εκπρόσωπος του Τέρι, Τζον Κάρτερ-Στίβενσον, αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος του πελάτη του και υποστήριξε για πολλοστή φορά την αθωότητά του.

Η απόφαση του δικαστηρίου ανακούφισε τον αρχηγό της Τσέλσι, αφού θα μπορέσει να πορευθεί αναπόσπαστος στις υποχρεώσεις που έχει με την Τσέλσι και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Το πρώτο επεισόδιο ανάμεσα σε Τέρι και Φέρντιναντ έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ προ ημερών συναντήθηκαν και στο πλαίσιο του κυπέλλου Αγγλίας αναγκάζοντας την ομοσπονδία να ματαιώσει τον καθιερωμένο χαιρετισμό πριν την έναρξη του αγώνα. Ήταν άλλωστε νωπές μνήμες από την άρνηση του Γουέιν Μπριτζ να δώσει το χέρι στον πρώην συμπαίκτη του, πριν τον αγώνα της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK