Κι αν η Ρεάλ πάει για Αρτέτα τι θ' απαντήσει ο Ισπανός;

Εάν ο Αντσελότι αποτύχει να πάρει κάποιον τίτλο φέτος, τότε ο Πέρεθ θα του δείξει την έξοδο. Τι απάντησε Αρτέτα στο ενδεχόμενο Μαδρίτη.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα εσωτερικά της ζητήματα με τα Μέσα να παρουσιάζουν μία κατάσταση δύσκολη για τον Κάρλο Αντσελότι. Προς τα έξω βγαίνει εδώ και αρκετό καιρό πως εάν ο Ιταλός δεν κατακτήσει κάποιο τίτλο, τότε ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα του δείξει την έξοδο.

Επίσης, αρκετοί είναι οι προπονητές που έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με τον πάγκο της Ρεάλ. Ένας εξ αυτών είναι ο Μικέλ Αρτέτα ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στο Λονδίνο, έχοντας την Άρσεναλ πρώτη και καλύτερη στην Premier League.

Οι δημοσιογράφοι, πάντως, κάνοντας τη δουλειά τους ρώτησαν τον Ισπανό τεχνικό τι θα έκανε εάν του έκανε κρούση η σπουδαία ομάδα της πατρίδας του: "Είμαι φουλ συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω στην Άρσεναλ. Είμαι απόλυτα χαρούμενος, περήφανος και ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ".

Διαβάστε περισσότερα

Τότεναμ, άρχισαν τα όργανα: Η επίθεση Ριτσάρλισον σε Κόντε

Γιουνάιτεντ: Αδιανόητο ποσό δίνει ο Τεν Χαχ για αστέρι της Ρεάλ

Ο ήρεμος Εμπαπέ μίλησε για το επόμενο βήμα του με καμπανάκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK