Τότεναμ, άρχισαν τα όργανα: Η επίθεση Ριτσάρλισον σε Κόντε

Καζάνι που βράζει η Τότεναμ καθώς ο Ριτσάρλισον απασφάλισε και κριτίκαρε τις επιλογές Κόντε μετά από τον UCL αποκλεισμό.

Tottenham's head coach Antonio Conte, left, shakes hands with Tottenham's Richarlison after his team won the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Tottenham Hotspur at the City Ground stadium in Nottingham, England, Sunday, Aug. 28, 2022.(AP Photo/Rui Vieira)
Κόντε και Ριτσάρλισον AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Τότεναμ δαπάνησε πάρα πολλά εκατομμύρια για να κάνει δικό της τον Ριτσάρλισον. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν καλός, αλλά στο Λονδίνο δεν έχει χώρο για να παίξει. Φαινόταν καιρό τώρα πως με τον Κόντε και τον Ριτσάρλισον κάτι δεν πάει καλά...

Έτσι, λοιπόν, μετά από τον αποκλεισμό κόντρα στην Μίλαν άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με τον επιθετικό να απασφαλίζει κατά του Ιταλού προπονητή: "Ειλικρινά, αυτή η σεζόν είναι σκ@@@. Θέλω να παίζω. Δεν καταλαβαίνω τις επιλογές του. Ήμουν καλά και ο Κόντε με έβαλε ξανά στον πάγκο. Χθες (την προηγούμενη του ματς), με δοκίμασε με τους βασικούς και μετά πάγκο, ξανά".

Ο Ριτσάρλισον υπέγραψε στην Τότεναμ το '22 αντί 58 εκατ. ευρώ και φέτος έχει 25 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα των Σπιρουνιών. Το πώς θ' αντιδράσει ο Κόντε, πάντως, στις δηλώσεις του παίκτη του έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Ανατροπή στην... ανατροπή με την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της

Μπάγερν - Παρί: Ο Ζόμερ έκανε τραγικό λάθος και ο Ντε Λιχτ την επέμβαση της χρονιάς

Νεϊμάρ: Ο Γκαλτιέ πήρε θέση στο μεγάλο "debate" για τον βραζιλιάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK