Κι όμως! Τρεις από τις κορυφαίες ομάδες δεν ξόδεψαν ούτε ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπαρτσελόνα είναι τρεις από τις κορυφαίες ομάδες που δεν ξόδεψαν ούτε ευρώ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο χαμογελαστός Πεπ Γκουαρνιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Αρκετές ήταν οι μεταγραφές που σημειώθηκαν από κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ κατά τη χειμερινή περίοδο, με αυτές του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι και του Ζοάο Κανσέλο στην Μπάγερν να ξεχωρίζουν.

Η Τσέλσι ήταν η πιο ενεργή ομάδα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αφού συνολικά ξόδεψε 360.000.000 ευρώ σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών, αποκτώντας συνολικά οκτώ.

Στην αντίπερα όχθη υπήρξαν και ομάδες που προτίμησαν να μη χαλάσουν ούτε ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τους προπονητές τους να ρωτώνται ουκ ολίγες φορές για αυτή τους την επιλογή.

Ο λόγος για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα οι οποίες επέλεξαν να μην ενισχύσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ τους και να σχεδιάσουν τις μεταγραφικές τους επιλογές για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ έχει κλείσει για το καλοκαίρι τον Φραν Γκαρθία από την Ράγιο Βαγιεκάνο, ο οποίος είναι παιδί των ακαδημιών της ομάδας, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Ζοάο Κανσέλο στην Μπάγερν Μονάχου και το καλοκαίρι αναμένεται να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Η περίπτωση της Μπαρτσελόνα είναι ιδιαίτερη καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το FFP δεν της επέτρεψαν να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σοφιάν Άμραμπατ, ενώ έχασε και παίκτη για μόλις 18 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Έχασε κλεισμένο παίκτη για... 18 δευτερόλεπτα

Μπάγερν: Αυτός ο παίκτης θα κρίνει την αγορά του Κανσέλο

Τι έκανε ο Άμραμπατ κατά την επιστροφή του στην Φιορεντίνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK