Κινδυνεύει με πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα η Ρεάλ

Η διοργανώτρια αρχή της ισπανικής Liga προτίθεται να καταγγείλει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προσβλητικά συνθήματα εις βάρος τους Μέσι και της Μπαρτσελόνα που ακούστηκαν στο ματς με την Θέλτα. Με πρόστιμο κινδυνεύουν οι "μερένγκες".

Κινδυνεύει με πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα η Ρεάλ

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου (6/12) μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Θέλτα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ακούστηκαν αρκετά προσβλητικά συνθήματα για τον Λιονέλ Μέσι, για την Μπαρτσελόνα καθώς και για την Καταλονία.

Οι οπαδοί των "μερένγκες" τραγουδούσαν εν χορώ "P#t@ Catalynya" και "P#t@ Barca", ενώ παράλληλα έβριζαν τον Μέσι. Απ' 'ότι φαίνεται όμως, η διοργανώτρια αρχή της ισπανικής Liga δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το γεγονός αυτό να περάσει έτσι.

Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ αναμένεται να καταγγείλει την Ρεάλ. Από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά άλλωστε, θα ισχύει και πιο αυστηρό πλαίσιο μέτρων για την απαλλαγή των ισπανικών γηπέδων από σκληροπυρηνικούς οπαδούς.

Ωστόσο, η Ρεάλ με τα όσα συνέβησαν στο "Μπερναμπέου" (εφόσον έγιναν πριν ισχύσει το νέο μέτρο) αναμένεται να την "γλυτώσει" μόνο με κάποιο πρόστιμο και όχι κάτι παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη:

14η αγ.: Ρονάλντο από άλλον πλανήτη, σαν σε προπόνηση η Ατλέτικο (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK