Κίνδυνος για πρόωρο τέλος στην καριέρα πρώην αστέρα της Τότεναμ

Οι χρόνιοι τραυματισμοί, η κακή ψυχολογία και η ατυχία μπορεί να αποτελέσουν του παράγοντες για το φινάλε μιας καριέρας που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κίνδυνος για πρόωρο τέλος στην καριέρα πρώην αστέρα της Τότεναμ

Ο μέσος της Έβερτον, Ντέλε Άλι δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα που μπορεί ακόμα και να τον οδηγήσει στην απόσυρση. Πέρα από του αγωνιστικούς λόγους και ενδεχομένως την κακή νοοτροπία, ο Άγγλος πραγματικά βρέθηκε σε δυσμενή θέση λόγω των τραυματισμών του.

Μετά την Τότεναμ δεν κατάφερε να σταθεί ούτε στην Έβερτον, αλλά ούτε και στην Μπεσίκτας που είχε σταλεί δανεικός, με αποτέλεσμα να επιστρέφει πίσω στο Γκούντιοσον Πάρκ με τον στόχο να ανακάμψει αγωνιστικά και πνευματικά.

Συγκεκριμένα, έχοντας σαν ιστορικό τους πολλούς τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω, ο Ντέλε Άλι προσπαθούσε να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά αντιθέτως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν πάρει ξανά την κατιούσα καθώς θα χρειαστεί επέμβαση και δεν μπορεί να εκτιμηθεί ο χρόνος αποκατάστασης.

Το συμβόλαιο του Άγγλου με τα "Ζαχαρωτά" ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιανουάριο και τα σημερινά δεδομένα συνηγορούν στο ότι δεν θα του γίνει πιθανότατα πρόταση ανανέωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Ντι Μαρία: Οι δυσκολίες-δώρα στον δρόμο της κορυφής

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Ευχήθηκε σε πρώην παίκτη του

News 24/7

24MEDIA NETWORK