Κινεζικό "κόλπο γκρόσο" με Πάουλο Σόουζα!

Μετά από δύο χρόνια στη Serie A στον πάγκο της Φιορεντίνα, ο Πάουλο Σόουζα είναι έτοιμος να πει το "ναι" στην Jiangsu, για χάρη της οποίας ταξίδεψε ήδη στην Κίνα. Διαβάστε το story.

Ο Πάουλο Σόουζα κατά τη θητεία του στη Φιορεντίνα
Ο Πάουλο Σόουζα κατά τη θητεία του στη Φιορεντίνα AP PHOTO/FABRIZIO GIOVANNOZZI

Οι Κινέζοι επιμένουν... ιταλικά! Ο Τζαν Πιέρο Βεντούρα απέρριψε την πρόταση της Jiangsu Suning για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της (προτελευταία στην κινεζική Super League με 8 βαθμούς σε 12 ματς) δηλώνοντας πιστός στην εθνική ομάδα της Ιταλίας, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους του συλλόγου να χτυπήσουν την επόμενη πόρτα από τη γειτονική χώρα και να "χτυπήσουν διάνα".

Και αυτό γιατί ο Πάουλο Σόουζα δελεάστηκε από την πρόταση που του έγινε και έτσι απέκτησε προβάδισμα έναντι του Φάμπιο Καπέλο για να βρεθεί εκείνος στον πάγκο, με τον 46χρονο Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται μάλιστα από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Nanchino προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η πρόταση πάντως ακούγεται πως περιλαμβάνει πολλά... μηδενικά και θα είναι δύσκολο (από τη στιγμή που μπήκε στη διαδικασία να ταξιδέψει για να ακούσει την πρόταση από κοντα) να την απορρίψει.

Σημειώνεται πως το όνομα του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού είχε ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τις Ντόρτμουντ και Πόρτο που αναζητούσαν τεχνικό, ενώ μέσα στη σεζόν συνδέθηκε ακόμα και με τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK