Κινέζοι για Ντιέγκο Κόστα με νούμερα που "ζαλίζουν"!

Κάτι που ακουγόταν εδώ και αρκετό καιρό, βρετανικό δημοσίευμα έρχεται να το επισημοποιήσει. Ο Ντιέγκο Κόστα φέρεται να έχει συμφωνήσει με κινεζική ομάδα με τα νούμερα να προκαλούν... ίλιγγο. (PHOTO)

Chelsea's Diego Costa reacts after his team lost the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford stadium in Manchester, Sunday, April 16, 2017.(AP Photo/ Rui Vieira)
Chelsea's Diego Costa reacts after his team lost the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford stadium in Manchester, Sunday, April 16, 2017.(AP Photo/ Rui Vieira) AP

Τα 20 γκολ του σε 37 εμφανίσεις αποτελούν σημαντική συνεισφορά στην Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε. Ο Ντιέγκο Κόστα έχει ανέκαθεν μία... ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά απ' ότι φαίνεται η νέα χρονιά θα τον βρει σε νέες πολιτείες.

Τον Ιανουάριο δημοσιεύματα τον έφερναν πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, και το ενδεχόμενο μετακίνησης στο... πλουσιοπάροχο πρωτάθλημα της Κίνας, κάτι που λογικά θα κάνει την επόμενη μεταγραφική περίοδο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της " Sun" έφερε στο φως της δημοσιότητας τη συνάντηση που είχε ο Ντιέγκο Κόστα στην Αγγλία με ανθρώπους της Tianjin Quanjian προκειμένου να μιλήσουν για τη μεταγραφή του!

Κινέζοι για Ντιέγκο Κόστα με νούμερα που "ζαλίζουν"!

Οι διοικούντες φέρονται να έπεισαν τον 28χρονο να κάνει το ταξίδι προς την Ασία, προσφέροντάς του συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 30.000.000 ευρώ το χρόνο!

Η ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο, του Άλεξ Βίτσελ και του Αλεσάντρο Πάτο έχει κάνει σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, το "κόλπο γκρόσο", πείθοντας τον Βραζιλιάνο επιθετικό να υπογράψει προσύμφωνο με την Τσέλσι από την άλλη να λαμβάνει 90.000.000 ευρώ για τις υπηρεσίες του.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, αλλά το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι θα είναι καυτό και ο Αντόνιο Κόντε θα παρακολουθεί με... άγχος τις εξελίξεις. Να σημειωθεί πως αν τελικά ο Κόστα κλείσει με αυτά τα νούμερα στην ομάδα της Κίνας, θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Μπροστά του θα είναι μόνο ο Κάρλος Τέβες που αυτή τη στιγμή αμείβεται με περίπου 38.000.000 ευρώ το χρόνο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK