"Kλειδωμένη" λόγω UEFA η αδειοδότηση

Η ΑΕΚ περιμένει την οριστική απάντηση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ ωστόσο δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαφοροποίησης της απόφασης από τη θετική εισήγηση Δημητρίου. Κανονικά στο νέο πρωτάθλημα χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό.

"Kλειδωμένη" λόγω UEFA η αδειοδότηση
INTIME SPORTS

Στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν έχουν αποφασίσει για την αδειοδότηση της ΑΕΚ, ωστόσο η θετική εισήγηση του διευθυντή της επιτροπής κ. Δημητρίου, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια συζήτησης σχετικά με το οριστικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως καμία φορά στο παρελθόν κατόπιν θετικής εισήγησης δεν έχει βγει αρνητική απόφαση, ενώ το αντίθετο έχει συμβεί. Με αρνητική εισήγηση, δηλαδή, έχει παρθεί θετική απόφαση.

Να τονίσουμε ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν κανένα άγχος για την επίσημη απόφαση της επιτροπής, αφού γνώριζαν πως έλαβαν την απαραίτητη ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Ελβετία τον περασμένο Γενάρη.

Από την UEFA είχαν εξηγήσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι οι περιορισμοί λόγω της πτώχευσης δεν επηρεάζουν τον σχεδιασμό της ομάδας σε εγχώριο επίπεδο. Έτσι τα περί απαγόρευσης μεταγραφών και περιορισμών στους ξένους που είχαν ακουστεί όλο το προηγούμενο διάστημα δεν θα ήταν εφικτό να τεθούν σε ισχύ, δεδομένου του γεγονότος ότι η επιτροπή της ΕΠΟ λειτουργεί με βάση τις αποφάσεις της UEFA.

Το μήνυμα του Δέδε

Για τους ανθρώπους που "έτρεξαν" τη συγκεκριμένη ιστορία για την ΑΕΚ και πραγματοποίησαν τις κατάλληλες επαφές προκειμένου η "Ένωση" να παρουσιαστεί πλήρης στην επιτροπή της ΕΠΟ, η υπόθεση αδειοδότηση ήταν αρκετά μακρά. Τόσο για τον Αλέξη Δέδε όσο και για την Αγγελική Αρκάδη, οι οποίοι βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Γουδί. Ο διευθύνων σύμβουλος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ με ένα tweet έδωσε τη δική του προσέγγιση στο θετικό τέλος που αναμένεται να έχει η υπόθεση: "Αδειοδότηση για τη σεζόν 2015-16. Ένα μακρύ ταξίδι με ευτυχισμένο τέλος. Στην υγειά όλων στην Ελλάδα και στην Ελβετία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK