Κλείδωσε η απόφαση της Γιουνάιτεντ για το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει την απόφασή της όσον αφορά στο τι θα κάνει με τον Σάντσο την επόμενη σεζόν.

Dortmund's Jadon Sancho leaves the pitch after being substituted during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Borussia Dortmund and PSV Eindhoven at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, March 13, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζέιντον Σάντσο AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η επένδυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ταλέντο του Τζέιντον Σάντσο δεν απέδωσε καρπούς. Ο Άγγλος επιθετικός κόντεψε να ξεχαστεί στο Όλντ Τράφορντ, αλλά η απόφασή του να επιστρέψει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ως δανεικός άλλαξε τα δεδομένα καθώς ο Σάντσο έπαιξε και επανήλθε στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λοιπόν, η Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να κεφαλαιοποιήσει τα όσα έκανε ο Σάντσο στην Γερμανία και να τον πουλήσει. Οι Άγγλοι ψάχνουν στην αγορά κοντά στα 50.000.000 ευρώ για να απαλλάξουν τον επιθετικό από το συμβόλαιό του μαζί τους.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στο κόλπο της αγοράς του πρώην ποδοσφαιριστή της αλλά φαίνεται πως δεν θα παίξει μόνη της μπάλα μια και αναμένεται να μπουν κι άλλες ομάδες στη διεκδίκηση του 24χρονου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK