Κληρώσεις Ευρώπης: Πού παίζουν τα δικά μας παιδιά

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τη νοκ-άουτ φάση των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αυτοί είναι οι αντίπαλοι των Ελλήνων του εξωτερικού.

Trabzonspor's Anastasios Bakasetas after scoring the opening goal during the Europa League group H soccer match between Trabzonspor and Ferencvaros at the Senol Gunes stadium in Trabzon, Turkey, Thursday, Nov. 3, 2022. (AP Photo)
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Φερεντσβάρος για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League AP

Ολοκληρώθηκαν οι κληρώσεις για τα νοκ-άουτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αυτοί είναι οι αντίπαλοι που θα συναντήσουν οι Έλληνες που αγωνίζονται στις εμπλεκόμενες ομάδες.

Champions League

Η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την κάτοχο του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης, στην άτυπη ρεβάνς του περσινού τελικού μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Κλαμπ Μπριζ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ του Έλληνα ομογενή, Αντώνη Παπαδόπουλου θα έχει δύσκολο έργο καθώς θα κοντραριστεί με τη νικήτρια του θεσμού το 2020, Τσέλσι του Γκράχαμ Πότερ.

Europa League

Μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στη νοκ άουτ-φάση του Europa League είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος , που από φέτος αγωνίζεται με την φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μίντιλαντ από τη Δανία.

Europa Conference league

Η Τραμπζονσπόρ του Μανώλη Σιώπη και του Τάσου Μπακασέτα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα στην αρκετά μαχητική Βασιλεία.

Η Σίβασπορ των Δημήτρη Γούτα και Χάρη Χαρίση, καθώς και η Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου περιμένει τον αντίπαλό της στην φάση των "16" της διοργάνωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Europa League, τα ζευγάρια των "16": Ρονάλντο vs. Μπαρτσελόνα και "πονηρό" ματς για Αλεξανδρόπουλο

Champions League, τα ζευγάρια των "16": Η Λίβερπουλ του Τσιμίκα με Ρεάλ κι το μεγάλο ντέρμπι Παρί - Μπάγερν

Μπέζος - Τζέι Ζι: Ταράζουν τον αθλητισμό με ντιλ 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στο κόλπο και ο Ντουράντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK