Μπέζος - Τζέι Ζι: Ταράζουν τον αθλητισμό με ντιλ 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στο κόλπο και ο Ντουράντ

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ θέλουν τους πάμπλουτους Τζεφ Μπέζος και Τζέι Ζι να θέλουν να αγοράσουν τους Ουάσινγκτον Κομάντερς μ' ένα ποσό που όμοιό του δεν έχει δοθεί ξανά σε τέτοιου είδους συμφωνία. Ψήνεται και ο Ντουράντ.

Μπέζος - Τζέι Ζι: Ταράζουν τον αθλητισμό με ντιλ 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στο κόλπο και ο Ντουράντ
PRINT SCREEN/YOUTUBE

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει στον Τύπο η διάθεση του ιδιοκτήτη τον Ουάσινγκτον Κομάντερς, Ντάνιελ Σνάιντερ να πουλήσει την ομάδα του. Ένα πανάκριβο και ελκυστικό μπραντ που φαίνεται να δίνει επιχειρηματικό κίνητρο τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Δύο εξ αυτών είναι οι Τζεφ Μπέζος και ο Τζέι Ζι. Οι Financial Times γράφουν ότι σε περίπτωση που το δίδυμο αυτό προχωρήσει στην εξαγορά των Ουάσινγκτον Κομάντερς, τότε θα μιλάμε για το μεγαλύτερο ντιλ στην ιστορία του αθλητισμού σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Κρατηθείτε γιατί το νούμερο προκαλεί ζάλη. Συγκεκριμένα, οι FT σημειώνουν ότι η συμφωνία πιθανόν να φτάσει στα 6 δισεκατομμύρια δολάρια! Παράλληλα και ο Κέβιν Ντουράντ, ο σταρ του NBA εξέφρασε την επιθυμία του να εμπλακεί σε κάποια μετοχική σύνθεση για την εξαγορά των Κομάντερς επενδύοντας κάποια από τα χρήματά του.

Διαβάστε περισσότερα

Άστον Βίλα: Ο Μαρτίνες κατεβαίνει στο κέντρο και με οδηγίες κλείνει το οπτικό πεδίο του Ντε Χέα

Άρσεναλ: Απίστευτος φίλαθλός της κάθεται ανάμεσα σε οπαδούς της Τσέλσι και με μία κίνηση γίνεται viral

Λιονέλ Μέσι: Διέρρευσαν τα εντυπωσιακά παπούτσια που θα φορέσει στο τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK