Κλήρωση που εξιτάρει, ο Ενρίκε εναντίον της πρώην και ο αγώνας με χάρη ενός τελικού

Η Κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League προκάλεσε πολλά χαμόγελα και αναμένονται να δοθούν μάχες μέχρι εσχάτων.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, right, greets Manchester City's head coach Pep Guardiola before the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 9, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ενθουσιασμό προκάλεσε η ανάδειξη των ζευγαριών για τους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ζευγάρια με ενδιαφέρον που υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις.

Βέβαια δύο από αυτά τα ζευγάρια συγκέντρωσαν τα βλέμματα περισσότερο. Πρόκειται για τους αγώνες της Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά το πρώτο, η Μπαρτσελόνα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον προπονητή ο οποίος πριν μερικά χρόνια την είχε οδηγήσει στο treble και φυσικά την τελευταία της κατάκτηση Champions League. Από την άλλη ο Λουίς Ενρίκε, αν και επαγγελματίας, σίγουρα θα αισθάνεται λίγο αμήχανα που θα κληθεί να σταματήσει την ομάδα με την οποία έχει τέτοιο συναισθηματικό δέσιμο και η οποία ίσως και να έχει την πρόκριση περισσότερο ανάγκη.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των "πολιτών" και του Μαδριλένους δεν χρειάζεται κάποιο περαιτέρω σχόλιο. Πρόκειται ενδεχομένως για τις δύο πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης και θα τα δώσουν όλα. Κατέκτησαν αμφότερες τα δύο τελευταία Champions League και φιλοδοξούν πως θα κατακτήσουν και το φετινό, αν και το πρώτο εμπόδιο δείχνει αρκετά ζόρικο εκατέρωθεν.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια

  • Άρσεναλ - Μπάγερν
  • Ατλέτικο - Ντόρτμουντ

Αναμφίβολα οι αγώνες θα προκαλέσουν ενθουσιασμό, εν αντιθέσει με τους αντίστοιχους του πρώτου γύρου, και περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία για την στιγμή της αλήθειας.

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι πιο viral μπορείς να δεις: Πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή για την αφαίρεση της κίτρινης και έφαγε κόκκινη

Έπεσαν οι μάσκες, μένει στην Μπάρτσα παρά την ηλικία του, κανένας φόβος για Εμπαπε

News 24/7

24MEDIA NETWORK