Κοιτάει Χακόμπο ο Ολυμπιακός

Το Contra.gr αποκαλύπτει: ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Αρέσει και εξετάζεται ο Χακόμπο του Αστέρα. Εξαλλος ο Μαρινάκης: "Μας χλευάζει και ο Φερέιρα!"

Κοιτάει Χακόμπο ο Ολυμπιακός

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για βασικό τερματοφύλακα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά για αναπληρωματικό. Οπερ σημαίνει πως υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μπάλας Μέγκερι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, μετά τη συνάντηση Κοβάσεβιτς-Βρέντζου-Βαλβέρδε (είχε προηγηθεί συνάντηση Βαλβέρδε-Μαρινάκη με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου για να τα ψάλλει στους παίκτες), θα αποκτηθεί ξένος τερματοφύλακας από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ απορρίφθηκε οριστικά η περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη.

Το όνομα που εξετάζεται είναι ο Σανθ Χακόμπο, ο οποίος αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης και προ διετίας είχε βρεθεί κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αρέσει στο λιμάνι εξ ου και το προ διετίας ενδιαφέρον. Οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτησή του, ενώ αν δεν προχωρήσει η περίπτωση τότε θα εξεταστούν οι άλλες λύσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK