Κολοβέτσιος: "Διψάμε για διάκριση"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, αμέσως μετά τη νίκη των πράσινων, επί της Γκαμπάλα, για το πρώτο μεταξύ τους ματς, του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Κολοβέτσιος: "Διψάμε για διάκριση"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Για τη νίκη επί της Γκαμπάλα: «Ήμασταν σε πάρα πολύ καλή μέρα. Στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί. Σε μεγάλα χρονικά διαστήματα είχαμε την κατοχή της μπάλας και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ, αλλά δεν το κάναμε. Τώρα και στο δεύτερο παιχνίδι, θα πρέπει να πάμε το ίδιο πειθαρχημένοι».

Για το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό, που συνδυάστηκε με ευρωπαϊκό αγώνα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος που εκπροσωπώ αυτή την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έκανα την πρώτη μου εμφάνιση στη Λεωφόρο, σε ένα ιστορικό γήπεδο, μία καυτή έδρα. Χάρηκα που το γήπεδο ήταν γεμάτο. Μακάρι ο κόσμος να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα, αλλά βέβαια αυτό είναι κάτι που εξαρτάται και από εμάς σε μεγάλο βαθμό. Όλα τα παιδιά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, γιατί και σήμερα ήταν μαζί μας ενενήντα λεπτά».

Για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είμαστε ευχαριστημένοι με το πρόσωπο που βγάλαμε στο παιχνίδι. Και στα φιλικά δείξαμε παρόμοιο πρόσωπο. Είχαμε κάποια στοιχεία που καταφέραμε και τα βγάλαμε και σήμερα, όπως η κατοχή της μπάλας και η δημιουργία φάσεων. Ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή δουλειά. Πάντα πρέπει να έχουμε κίνητρο, για να συνεχίσουμε τη δουλειά και σε κάθε αγώνα να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ: «Έχουμε μεγάλη δίψα και η οποιαδήποτε απώλεια μπορεί να καλυφθεί. Αυτό φαίνεται μέχρι στιγμής. Κάνουμε σταθερά και καλά βήματα. Από εκεί και πέρα ο κόουτς ξέρει το πως θα βοηθήσει την ομάδα. Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο από το να προσπαθούμε και να δίνουμε το 100%».

News 24/7

24MEDIA NETWORK