Κολοβέτσιος, η επιστροφή

O Δημήτρης Κολοβέτσιος θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στον αγώνα με την Παναχαϊκή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο πίνακας με τις συμμετοχές των κεντρικών αμυντικών της "Ένωσης" στη Football League.

Κολοβέτσιος, η επιστροφή

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος είναι ο κεντρικός αμυντικός που εκτός απροόπτου θα χτιστεί πάνω του η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ της επόμενης ημέρας. Ο στόπερ της Ένωσης αναμένεται να είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον κεντρικό αμυντικό που θα αποκτηθεί στο βασικό σχήμα ενόψει της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

Αν και άρχισε καλά στη σεζόν, ο τραυματισμός που αντιμετώπισε μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στις αρχές Ιανουαρίου, τον πήγε αρκετά πίσω, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Το γεγονός ότι ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει τη διάθεση να μην σπαταλήσει την ικανότητα του Άνταμ Τζανετόπουλου να μεταβιβάζει σωστά και γρήγορα την μπάλα, έφερε στο αρχικό σχήμα το δίδυμο Λαμπρόπουλου-"Τζάνε". Το σκεπτικό δεν ήταν άλλο πέραν του… αλληλοσυμπληρώματος των δύο ποδοσφαιριστών.

Τι σημαίνει αυτό

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα στο παιχνίδι της εφετινής ΑΕΚ και στη φιλοσοφία του αμυντικού που δεν… ματώνει την μπάλα. Κάθε άλλο, αφού έχει την -σωστή και ψύχραιμη- πρώτη πάσα από την οποία αρχλιζειη επίθεση της ομάδας. Από την άλλη, η ταχύτητα δεν συγκαταλέγεται στα φόρτε του. Έτσι ο Δέλλας στελεχώνοντας τον "Τζάνε" με τον Λαμπρόπουλο -που αντίθετα με τον Άνταμ, η ταχύτητα είναι το φόρτε του- προσπάθησε να διατηρήσει μία ισορροπία στο κέντρο της άμυνας.

Ο Δημήτρης Koλοβέτσιος, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά στην ενδεκάδα στις 29 Μαρτίου στον Ταύρο στον αγώνα με την Καλλιθέα, αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο ματς της προσεχούς Δευτέρας κόντρα στην Παναχαϊκή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η επιστροφή της… κολόνας

Παρόλο που ο Κολοβέτσιος μετά τον τραυματισμό του έχασε ορισμένους αγώνες βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των συμμετοχών των κεντρικών αμυντικών της ΑΕΚ στην ςφετινή Football League και σε περίπτωση που προτιμηθεί να ξεκινήσει στο ματς στο πλευρό του Άνταμ Τζανετόπουλου, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να ξεπεράσει τον Λαμπρόπουλο.

Η ΑΕΚ, πάντως, έχει ανάγκη τον Κολοβέτσιο που παρουσιάστηκε με τα «κιτρινόμαυρα» στο ξεκίνημα της σεζόν και άφησε μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο πίνακας των συμμετοχών των στόπερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα:

Όνομα - Συμμετοχές - Λεπτά - Γκολ

Λαμπρόπουλος 17 1530 2

Κολοβέτσιος 15 1317 1

Τζανετόπουλος 9 623 0

Σαρρής 7 513 0

News 24/7

24MEDIA NETWORK