Κονέ: "Αγωνιζόμαστε και σκεφτόμαστε τον ελληνικό λαό"

Ομαδικό πνεύμα είναι το κλειδί ώστε η Εθνική Ελλάδας να επικρατήσει της Ακτής Ελεφαντοστού στην προσπάθεια πρόκρισης στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κονέ.

Κονέ: "Αγωνιζόμαστε και σκεφτόμαστε τον ελληνικό λαό"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της Μπολόνια μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό "MEGA" μετά από τη "λευκή" ισοπαλία με αντίπαλο την Ιαπωνία και τόνισε χαρακτηριστικά: "Απογοητευτήκαμε από την αποβολή του Κατσουράνη, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και θέληση για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και την ψυχή μας".

Όταν κλήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία που θα φέρουν την Εθνική ομάδα σε θέση νικητή στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, σημείωσε: "Χρειάζεται το ομαδικό πνεύμα. Πρώτος το έδωσε ο Κώστας, ο οποίος πήρε την κάρτα για να κόψει μία συγκεκριμένη φάση. Έβαλε το ομαδικό πνεύμα πάνω από το εγώ του".

Η σημασία της πρόκρισης στην επόμενη φάση είναι πολύ σημαντική, πέραν των προφανών αγωνιστικών λόγων, όπως υπογράμμισε: "Πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση και να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι η ελληνική ομάδα έχει ταλέντο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αγωνιζόμαστε και σκεφτόμαστε τον ελληνικό λαό, για να του δώσουμε λίγη χαρά αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού να γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK