Κονέ: "Γι΄αυτό πήρα το 21, όχι για το οπαδιλίκι"

Ο Παναγιώτης Κονέ επέστρεψε μετά από εννέα χρόνια στην ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε... προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Μοναδική έκπληξη το 21 στη φανέλα του, που επέλεξε για τον κόσμο και τον... Κώστα Κατσουράνη!

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
kone EUROKINISSI SPORTS

Το 2008 ο Παναγιώτης Κονέ αποχώρησε από την ΑΕΚ με σκοπό να υπογράψει στον Ηρακλή, με την Ένωση να κρατά ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης. Δυο χρόνια αργότερα ο νεαρός άσος έφυγε και από τον Γηραιό, λύνοντας τη συνεργασία του, για να ξεκινήσει μία καριέρα στο εξωτερικό.

Επτά χρόνια αργότερα, ο 30χρονος πλέον Κονέ επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης! Στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής άσος δεν θέλησε, όπως δήλωσε, να πουλήσει οπαδιλίκι, οπότε να δώσει μεγάλες υποσχέσεις, αλλά τόνισε πως θα δουλέψει με σκοπό να βρεθεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. βλέπω νέα γραφεία και καινούργια πρόσωπα. Είναι δυο-τρεις από το παρελθόν εδώ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να επιστρέψω η φανέλα, που μου δίνει κίνητρο και δύναμη για να πετύχω", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως δεν πουλάω οπαδιλίκι, αλλά τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη φανέλα και τον κόσμο. Πήρα το 21 για τους φιλάθλους και γιατί το φορούσε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έδωσε πολλά πράγματα στην ΑΕΚ. Ελπίζω να κάνω κι εγώ το ίδιο και να μην επαναλάβω τα λάθη που έκαναν παλαιότερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK