Κοντά σε Καράσκο ο Ατρόμητος

Στο πρόσωπο του πρώην επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Εστουδιάντες, Μαουρίσιο Καράσκο, φαίνεται να καταλήγουν οι άνθρωποι του Ατρομήτου για την θέση του επιθετικού.

Κοντά σε Καράσκο ο Ατρόμητος

Ο γνωστός στα μέρη μας, Μαουρίσιο Καράσκο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μία εκ των δύο μεταγραφών που προανήγγηλε, ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, αμέσως μετά το ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη. Ο Αργεντινός επιθετικός που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός από την Εστουδιάντες με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, εξετάζεται σοβαρά από την περιστεριώτικη ΠΑΕ και μπορεί άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

Άλλωστε έχει το προφίλ που θέλει ο Σα Πίντο για την θέση, νεαρός (27), γρήγορος και με ικανότητα στο σκοράρισμα, μιας και πέρυσι με τον Αστέρα σε 27 ματς πρωταθλήματος πέτυχε 10 γκολ (ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο), μοιράζοντας παράλληλα 3 ασίστ. Η υψηλή ρήτρα του Αργεντινού ωστόσο που είχε μπει (360.000 ευρώ) δεν έκανε εφικτή την μεταγραφή του στην αρκαδική ομάδα μετά το τέλος του δανεισμού του, παρά την επιθυμία του Αστέρα να τον κρατήσει.

Φέτος έχει επιστρέψει στην Εστουδιάντες στην οποία και ανήκει, όμως δεν έχει θέση βασικού, με τον ίδιο να παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Να σημειώσουμε τέλος πως το συμβόλαιό του με την αργεντίνικη ομάδα τελειώνει το καλοκαίρι.

Δείτε σε VIDEO τα γκολ του Καράσκο με την φανέλα του Αστέρα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK