Κοντά σε μεγάλη ιταλική ομάδα ο Πότερ

Είναι στο “μικροσκόπιο” και ανταγωνίζεται άλλους για το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται η επιστροφή.

Brighton's head coach Graham Potter applauds at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove Albion at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, Oct. 30, 2021. (AP Photo/Jon Super)
Brighton's head coach Graham Potter applauds at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove Albion at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, Oct. 30, 2021. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο πρώην προπονητής των Μπράιτον και Τσέλσι φαίνεται πως μπορεί κάλλιστα να δουλέψει στην Ιταλία για έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους συλλόγους.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός για την θέση, με την ομάδα να έχει υψηλές απαιτήσεις και επομένως μόνο εύκολη ή σύντομη δεν θα είναι η επιλογή του εκλεκτού.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα, αυτή η ομάδα είναι η Μίλαν και δεν αποκλείεται να δούμε τον Πότερ να εργάζεται εκτός Αγγλίας.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί πως ο Άγγλος κόουτς φημολογείται να έχει και μία διαφορετική προοπτική στο μυαλό του. Τον προηγούμενο μήνα αγόρασε στην Σουηδία μία βίλα, για ένα τεράστιο ποσό, μία ώρα απόσταση από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Οστερσούντ... Μετά από χρόνια στην σουηδική ομάδα Άγγλος κατάφερε να κάνει γνωστό το όνομά του και αργότερα να βρεθεί στο Νησί.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσα πλήρωσε ο Μεϊγουέδερ για να πάει στο Super Bowl

Ρονάλντο: Αποδοκιμασίες και εμπαιγμοί

News 24/7

24MEDIA NETWORK