Κοντά στα 100 εκατομμύρια για επιθετικό «κανόνι» η Τσέλσι

Παρά τους περιορισμούς του FFP, οι Λονδρέζοι ετοιμάζονται για μεταγραφή αεροδρομίου…

FILE - American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.  The Premier League has approved the proposed sale of Chelsea to a consortium fronted by Los Angeles Dodgers part-owner Todd Boehly, although the U.K. government still needs to sign off on the deal before it can be completed. (AP Photo/Alastair Grant, File)
FILE - American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022. The Premier League has approved the proposed sale of Chelsea to a consortium fronted by Los Angeles Dodgers part-owner Todd Boehly, although the U.K. government still needs to sign off on the deal before it can be completed. (AP Photo/Alastair Grant, File) AP

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα η διοίκηση της Τσέλσι με στόχο την αγωνιστική άνοδο. Άγνωστο το πως θα διαχειριστούν τα εμπόδια από το Financial Fair Play

Η Τσέλσι δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι για… εδώ και δύο χρόνια, επομένως θα επιχειρήσει να κάνει την ανατροπή με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα, να αγοράσει παίκτες.

Ο Τοντ Μπόελι θέλει η ομάδα να αποκτήσει επιθετικό, άσχετα με το ποιος θα κάθεται στον πάγκο, ώστε να μπορέσει να γίνει πιο αποτελεσματική η ομάδα. Φέρεται λοιπόν πως ο ποδοσφαιριστής με το ιδανικό προφίλ έχει βρεθεί.

Ο Ιβαν Τόνεϊ έχει γίνει περιζήτητος έχοντας προσελκύσει πολλές ομάδες, η Άρσεναλ είναι μία από αυτές, όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Υποστηρίζεται πως οι «Μέλισσες» επιμένουν για ένα ποσό άνω των 80 εκατομμυρίων λιρών για τον επιθετικό, ο οποίος επέστρεψε στα γκολ μετά το BAN από το πρωτάθλημα λόγω καταπάτησης του κανόνα περί απαγόρευσης του τζόγου.

Η προϋπόθεση

Για να αποκτήσει τον Τόνι σε μια τέτοια τιμή, η Τσέλσι θα πρέπει να ξεφορτωθεί αρκετούς παίκτες προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του FFP, ωστόσο δεν θα έχει στην διάθεσή της πολύ χρόνο.

Ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δήλωσε στους ιδιοκτήτες των «Μπλε» ότι ο Τόνι είναι ένας παίκτης που πιστεύει ότι μπορεί να πάει την ομάδα "στο επόμενο επίπεδο".

Μένει να φανεί ποια θα είναι η πορεία της ομάδας και φυσικά του Αργεντινού προπονητή, καθώς μια ενδεχόμενη αποχώρηση του τεχνικού μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και τους στόχους για την επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Πέρεθ: «Ο Ρονάλντο δεν είναι η μεταγραφή του αιώνα για την Ρεάλ»

Παίκτης απέρριψε τα χρήματα της ζωής του από Σαουδική Αραβία για να μείνει Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK