Κόουλ, Κιν και Ντάουνινγκ "πακέτο" σε ομάδα της Championship!

Να μαζέψει όλες τις... παλιοσειρές του βρετανικού ποδοσφαίρου προσπαθεί η Μπέρμιγχαμ, με τον κόουτς, Χάρι Ρέντναπ να εκφράζει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για τους Άσλεϊ Κόουλ, Ρόμπι Κιν και Στιούαρτ Ντάουνινγκ.

Κόουλ, Κιν και Ντάουνινγκ "πακέτο" σε ομάδα της Championship!

Η Μπέρμιγχαμ... θύμωσε που δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Τζον Τέρι και “τρολαρίστηκε” από την Άστον Βίλα και γι' αυτό το λόγο δηλώνει έτοιμη να απαντήσει με τρεις βρετανικές “βόμβες” στην προσπάθεια που θα κάνει για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ αποκάλυψε ότι οι “Μπλε” ενδιαφέρονται για την απόκτηση τριών βετεράνων του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για τους Άσλεϊ Κόουλ (36 ετών), Ρόμπι Κιν (37 ετών) και Στιούαρτ Ντάουνινγκ (32 ετών)! Ο Ρέντναπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους τρεις ποδοσφαιριστές, πλέκοντας το εγκώμιό τους...

Χάνοντας τον Τζον Τέρι, η Μπέρμιγχαμ... καίγεται να δώσει απαντήσεις και αν πετύχει να φέρει και τους τρεις, έστω κι αν είναι μεγάλοι σε ηλικία θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία με την προσθήκη τριών πολύπειρων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ.

Photo Credits: AP Photo/Ringo H.W. Chiu

News 24/7

24MEDIA NETWORK