"Κόπηκε" λόγω... οικονομικών ο Κασίγιας

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Ίκερ Κασίγιας, αφού τα οικονομικά της Πόρτο δεν επιτρέπουν την περαιτέρω παρουσία του στο "Ντραγκάο". Αγνωστος ο προορισμός του "Άγιου" που καλείται να βρει ξανά ομάδα.

Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Ίκερ Κασίγιας καλείται να βρει ομάδα, γιατί δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η Πόρτο, μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της, έκανε γνωστό ότι ο πολύπειρος γκολκίπερ δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στο "Ντραγκάο", καθώς τα οικονομικά του συλλόγου δεν το επιτρέπουν.

Το νέο πλάνο της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο απαιτεί "κόψιμο" παικτών που δεν αγωνίζονται και... κούρεμα ακριβών συμβολαίων όπως του Κασίγιας.

Ο Ισπανός γκολκίπερ ενημερώθηκε λοιπόν για τις εξελίξεις, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πού θα συνεχίσει την καριέρα του ή αν θα πάρει την απόφαση να σταματήσει στα 36 του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK