Κόρμπος: "Παίζαμε την παραμονή μας"

Για την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό και τη σημασία της νίκης που πήρε ο Απόλλων τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος με ραδιοφωνικές δηλώσεις του.

Κόρμπος: "Παίζαμε την παραμονή μας"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε στον "Nova ΣΠΟΡ FM 94.6":

Για τη νίκη του Απόλλωνα επί του Πανθρακικού:

«Πήγαμε για να παίξουμε την παραμονή μας στον Πανθρακικό. Για άλλο ένα ματς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Κομβικό σημείο ήταν το γκολ του Πετρόπουλου, το οποίο μας έβαλε μπροστά στο σκορ. Από εκεί και πέρα, καταφέραμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι με ένα αυτογκόλ που ήρθε στα ίσια το ματς».

Για το γεγονός ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι ψηλά στην επίτευξη γκολ, όμως αυτό δεν φαίνεται στη βαθμολογική της θέση:

«Είμαστε μία ομάδα αρκετά παραγωγική, όμως αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία μας. Έχουμε μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Δεν γίνεται σε κάθε ματς να πετυχαίνουμε τρία και τέσσερα γκολ».

Για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές πίσω στο σκορ μέσα στην έδρα μας, όμως πρέπει να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Πρέπει να κάνουμε ακριβώς την ίδια εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, όταν ήμασταν με τρία γκολ πίσω στο σκορ, και τον Πανθρακικό. Μπορείς να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια, και όλα μπορείς να τα χάσεις».

Για το γεγονός ότι έχει σημειώσει έξι τέρματα τη φετινή σεζόν:

«Δεν μου έχει ζητήσει κάτι ο προπονητής. Από τη στιγμή που η ομάδα ήταν σε δύσκολη θέση, κάποιοι παίκτες έπρεπε να κάνουν το κάτι παραπάνω. Έχουμε δώσει και τη ψυχή μας για την ομάδα, όπως ο Πετρόπουλος, ο Αμπρόουζ και ο Μίνγκας».

Για την αλλαγή που σημειώθηκε με την έλευση του Λόρι Σάντσες:

«Όταν ήρθε ο προπονητής η ομάδα ήταν μόλις με 8 βαθμούς και τώρα είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ήρθε άλλαξε κάποια πράγματα και του έχουν βγει οι επιλογές του. Όταν είχε έρθει στην ομάδα είχαμε μακράν τη χειρότερη άμυνα, οπότε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κοιτάξει τον συγκεκριμένο τομέα».

Για το ενδεχόμενο να επέστρεφε στον Ατρόμητο:

«Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Απόλλων, όμως ο Ατρόμητος αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Έζησα εκεί έξι χρόνια και θα ήθελα κάποια στιγμή να φορέσω ξανά τη φανέλα του».

News 24/7

24MEDIA NETWORK