Κοστάντσο τέλος από τον Ολυμπιακό

Πολύ κοντά στην λύση της συνεργασίας του με τον Φράνκο Κοστάντσο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Την επόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί η λύση της συνεργασίας. Εύκολη πρόκριση στο Κύπελλο, 3-0 τον Θρασύβουλο. Πλήγμα με Πάντελιτς.

Κοστάντσο τέλος από τον Ολυμπιακό

Πολύ κοντά στην λύση της συνεργασίας του με τον Φράνκο Κοστάντσο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν την χρυσή τομή με τον ποδοσφαιριστή και ο Αργεντινός την επόμενη εβδομάδα κιόλας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Τι σημαίνει αυτό τώρα; Ότι άνοιξε οριστικά η πόρτα για την απόκτηση άλλου τερματοφύλακα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άλλωστε είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι μόνο αν αποχωρήσει ο Κοστάντσο θα πρέπει να αποκτηθεί πορτιέρο.

Από τη στιγμή που φεύγει λοιπόν ο Αργεντινός, οι Πειραιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν «προχωρήσει» παρακάτω. Υποψήφιοι αντικαταστάτες; Αρκετοί. Οι περισότεροι από τη Σούπερ Λίγκα. Οχι τυχαία.

Για δεύτερο τερματοφύλακα ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι. Βασικός θα παραμείνει ο Μέγκερι. Αναζητείται λοιπόν ένας πορτιέρο που να μην είναι "λαχείο" αλλά γνώριμος στην ομάδα. Που θα μπορεί να μείνει στον πάγκο.

Ο Χακόμπο του Αστέρα είναι μια περίπτωση σίγουρα. Όπως και ο Κρέσιτς του ΠΑΟΚ (με την υποσημείωση βέβαια ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa) αλλά και ο Ιτάνζ του Ατρομήτου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK