Κωστίκος: "Θα κρίνουμε το πέναλτι όταν ηρεμήσουμε"

Κωστίκος: "Θα κρίνουμε το πέναλτι όταν ηρεμήσουμε"
Γιώργος Κωστίκος: "Όταν αντιμετωπίζεις μια τόσο καλή ομάδα και δείχνεις χαρακτήρα, λες ότι έχεις κάνει ένα μικρό βήμα για το αύριο. Η αντίδραση ήταν πολύ θετική από όλους τους παίκτες ενώ μετά το 1-0 θα μπορούσε να είναι περισσότερη ορθόδοξη, με μεγαλύτερη ανάπτυξη επιθετικά. Το πέναλτι αν το δούμε αύριο στην τηλεόραση πιο ήρεμοι, θα σχηματίσουμε άποψη. Δεν έχω προσωπική εικόνα από εκεί που ήμουνα. Θα μπορούσαμε όμως όταν κερδίζαμε την μπάλα να μη τη χάναμε τόσο εύκολα".

"Ότι ίσχυε πριν από αυτό το παιχνίδι το ίδιο ισχύει και τώρα. Η ομάδα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα διεκδικήσει την πρόκριση δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και την εικόνα που παρουσίασαν, ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την συμμετοχή παρά τον φόβο υποτροπής".

Μιρτσέα Λουτσέσκου: "Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για μας. Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ σε ένα χρονικό σημείο όπου έχει αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του. Και σήμερα πραγματοποίησε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι. Καλύτερο και από ότι τον είδα στο παιχνίδι με την Λάρισα ή και τον Ολυμπιακό. Ημασταν τυχεροί που σκοράραμε με το πέναλτι που κατά τη γνώμη μου ήταν σωστό. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στην έδρα του την Στουτγάρδη και την Ρεν τότε θα μπορούμε να πούμε ότι θα βρίσκεται στο κόλπο της πρόκρισης".

Γιάννης Γούμενος: "Η Σαχτάρ έπαιζε με 13 παίκτες. Τον διαιτητή και τον κόσμο της. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση πέναλτι αυτό που έδωσε ο διαιτητής. Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη θα δείξει τι αξίζει."

Ηλίας Χαραλάμπους: "Ημασταν καλοί και αξίζαμε την ισοπαλία. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα ανεβαίνουμε".

Διονύσης Χασιώτης: "Σε καμία περίπτωση δεν έκανα πέναλτι. Δεν ξέρω γιατί το έδωσε ο διαιτητής."

***Tαλαιπωρία περίμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι. Το αεροπλάνο με το οποίο επρόκειτο να ταξιδέψει η ομάδα υπέστη βλάβη με συνέπεια οι άνθρωποι του Δικεφάλου να είναι εγκλωβισμένοι στο Ντόνεσκ. Η αποστολήθα αναχωρήσειτις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK